SÅDAN GØR DU

Du starter designeren via linket længere nede på denne side. Vi anbefaler dog, at du læser hele denne vejledning, før du går i gang.

Din dåse indeholder en unik kode. Når du klikker på linket nedenfor, så starter vores designer op. Det første du skal gøre er, at indtaste koden. Herefter vil du få vist det produkt, der også vises på dåsen.

Nu kan du gå i gang med at designe, og sætte dit helt eget præg på det. Du kan tage udgangspunkt i én af vore mange skabeloner, eller du kan designe helt fra bunden.

På de fleste produkter kan du bruge både tekst, fotos, billeder og clipart. På andre, som f.eks. bliver udskåret i folie, kan du kun bruge tekst og clipart. Mulighederne afhænger af, hvordan produktet produceres.

 

 
VALG AF BROWSER

Først lidt teknik. Vores designer anvender et plugin der hedder Silverlight. Dette skal du have installeret på din PC eller MAC. Du vil blive bedt om at installere det, når designeren startes, og programmet ikke findes.

Vi anvender Silverlight fordi det giver mange avancerede muligheder, og sikrer at du får en god og hurtig brugeroplevelse.

Desværre understøtter enkelte browsere ikke længere Silvelight. På PC skal du derfor bruge Internet Explorer (den findes også i Windows 10) eller Firefox. På MAC anbefaler vi Safari.

Ja, vi kunne godt have valgt at levere brugeroplevelsen i Java. Men det er ikke særlig velegnet til store og avancerede programmer. Eller vi kunne have valgt HTML5, og ville så have måttet nøjes med at give dig færre muligheder, og samtidig have problemer med kompatabiliteten imellem de forskellige browsere.

Men bare rolig. Vi har en ny og helt fantastisk "motor" på tegnebrættet. Med den vil browserproblematikken være løst, og vi vil også kunne køre på tablets og smartphones.

 

 
START DESIGNER

Klik på linket herunder, og designeren starter.

 Button Start her
 

 

FAQ

Vi arbejder lige nu med at lave en række videoer, der viser hvor nemt det er at anvende vores designer.  

 
 

 

SUPPORT

Har du brug for hjælp hvis der er noget der driller, så send os en email på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 
Lige inden du smutter

Huskede du at tilmelde dig?

Der er mange nye, sjove og spændende produkter på vej. Tilmeld dig her, og gå ikke glip af nyheder og gode tilbud til vore abonnenter.